Bestellen

Via het bestelmandje of na telefonisch contact met een van onze medewerkers.

Bezorging
Per product staan eventuele extra kosten voor bezorging vermeld. Goederen kunnen op drie manieren worden bezorgd.

  1. Per TNT post. Voor minder volumineuze artikelen
  2. Met GLS voor volumineuze artikelen
  3. Door onze eigen bezorgdienst

Betalen
Betaling kan vooraf met iDeal, bij bezorging (mobiel pinapparaat) of bij afhalen in de winkel.

Beschikbaarheid
De meeste artikelen in de webshop zijn op voorraad. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het artikel meestal binnen 1 à 2 werkdagen beschikbaar.

Advies
In onze winkels wordt u te woord gestaan door een deskundig en enthousiast verkoopteam. Jarenlange ervaring gecombineerd met jeugdig elan zorgt voor een perfecte mix, zodat u op elk gebied deskundig en praktijkgericht wordt voorgelicht. Daarnaast hebben wij een eigen Technische Dienst, zodat u ook met uw “probleem” op de juiste plaats bent.

Ruilen:
Winkelverkopen kunnen binnen 2 weken worden geruild op vertoon van factuur of kassabon, mits de goederen ongebruikt, onbeschadigd en verpakt in onbeschadigde, originele verpakking zijn.

Retourneren:
Internetaankopen kunnen binnen 2 weken worden geretourneerd, mits de goederen ongebruikt, onbeschadigd en verpakt in onbeschadigde, originele verpakking zijn. Het aankoopbedrag zal dan zo spoedig mogelijk worden teruggestort.

Garantie
Voor de producten die wij verkopen geldt de normale Nederlandse fabrieksgarantie, tenzij anders vermeld. Voor de meeste producten is dit 2 jaar. Voor de precieze garantietermijn kunt u de website van het desbetreffende merk raadplegen.

Service
In tegenstelling tot vele andere bedrijven, hebben wij een eigen Technische Dienst, voor zowel wit- als bruingoed. Twee witgoedmonteurs langs de weg kunnen snel worden ingezet voor uw probleem. Mocht de reparatie van een wasautomaat tijdrovend zijn, dan kunnen we het apparaat meenemen naar onze werkplaats, waarna u eventueel een vervangend apparaat kunt gebruiken. In onze bruingoedwerkplaats zorgen twee monteurs ervoor, dat ook uw televisie of hifi set vakkundig wordt gerepareerd.

In oktober 2010 ontvingen wij het nieuwe certificaat “Erkend Uneto-Vni Elektrotechnisch reparatiebedrijf”. Niet voor niets zijn wij een speciaalzaak met “fryske” betrouwbaarheid.

Assortiment
Naast het gebruikelijke assortiment (TV-video, audio, witgoed en klein huishoudelijk), kunt u bij ons ook terecht voor inbouwapparatuur, digitale foto- en videocamera’s, navigatie, telefonie, notebooks, computers en randapparatuur.

Historie
Omstreeks 1964 begon Piet Talsma, de grondlegger van ons bedrijf, te handelen met gebruikte televisies vanuit zijn woning aan de Zuringstraat in Dokkum. Via de garage van zijn huidige woning en een ander pand aan de Nauwstraat, kwam hij terecht in het vroegere kruidenierswinkeltje aan de Nauwstraat 4 te Dokkum. Na diverse verbouwingen, uitbreidingen en een verhuizing, werd uiteindelijk het huidige resultaat bereikt: Twee prachtige, ruime winkels in Dokkum en De Westereen.